Vilka profilplagg sprider ert varumärke bäst?

Att välja profilkläder är inte alltid det lättaste, det ska både vara plagg som är sköna att använda för personalen och ändamålsenliga med er verksamhet samtidigt som de ska sprida ert varumärke på ett bra och tydligt sätt.

Vilket sätt som är bäst för just er beror både på vilken bransch ni huserar inom samt er grafiska profil. För vissa företag är en tydlig profilering med stora färgranna tryck och budskap vägen att gå och för vissa är det mer diskret märkning som bygger varumärket bäst. Vilken kategori man själv tillhör vet man oftast bäst själv, hur ser er grafiska profil ut och hur vill ni uppfattas av era kunder? Utgå från de riktmärkena så kan ni på ett bra sätt välja rätt profilkläder för er verksamhet.

Vilka profilplagg funkar då bäst om man tydligt och stort vill sprida sitt varumärke? Det mest effektiva sättet att snabbt få ut varumärket på är ju såklart att personalen använder jackor på sina uteuppdrag. En kort vända till kund kan leda till hundratals exponeringar av ert varumärke efter en tur på stan till exempel.

Se till att märka plagget tydligt i alla vinklar, bröt, rygg, armar för att loggan alltid ska framkomma. Då har ni garanterat er en bra exponering varje gång era säljare gör ett kundbesök.

profilkläder från printoz.se

 

Är ni osäkra på vilket plagg som funkar bäst för er verksamhet och vilka tryck som bör fästas vart? Kontakta en profilklädesleverantör. Har ni inte en sedan tidigare eller är missnöjd är en ny lätt att finna online.

Ett av de större namnet på nätet är www.printoz.se som har marknadens största sortiment och en lättnavigerad hemsida där ni kan leta på passande profilkläder.

Ni kan även kontakta dem direkt för att få tips och råd när ni väljer profilkläder. Där ser ni tydligt kostnad per plagg och tryck och kan även söka efter produkt genom att ställa in budget och vilken färg plagget ska ha. En väldigt smidig process!

När ni valt plagg och leverantör ber ni leverantören skapa en bildskiss med just era tryck på valda plagg för att få en klar bild av exakt hur era nya profilkläder kommer bli. När allt ser bra ut är ni sedan redo att beställa era nya profilkläder!